Ik zocht naar verdieping in mijn werk en besloot mij te scholen tot energetisch therapeut. Steeds meer drong het tot me door dat een dier een enorm potentiƫel in zich heeft om je bijvoorbeeld advies en inzicht te geven, waar je lering uit kunt trekken. Voor mij werd het steeds duidelijker dat ik hier iets mee wilde. Ik begon mij als healer te ontwikkelen voor mens en dier.

Een nieuw en samenhangend geheel, de natuur, wordt voor mij steeds meer zichtbaar.

Esoteric healing
In een gezond en evenwichtig persoon is de energie in balans. Wanneer een persoon uit balans is, fysiek, emotioneel en/of mentaal, kan ik als therapeut faciliteren in het herstellen van de balans in het energieveld en het chakra systeem, en op deze manier helpen het zelfhelend vermogen te activeren. Als therapeut ondersteun ik je bij je eigen helingsproces.

Vragen of klachten kunnen zowel betrekking hebben op fysieke aandoeningen als op psychische aandoeningen.

Werkwijze
Een behandeling bestaat uit een korte inventarisatie van de vraag of klacht. Ik kijk welke behandeling of een combinatie van behandelingen het meest bij je situatie past. Tijdens een behandeling, geheel gekleed, zit je op een stoel en is het niet nodig om je aan te raken. Je wordt gevraagd je zoveel mogelijk te ontspannen en open te stellen voor, en over te geven aan de behandeling. De eerste afspraak (inclusief intake) duurt meestal 1,5 - 2 uur. Vervolgafspraken 1 tot 1,5 uur.

Healen op afstand
Ik bied ook healing op afstand aan. Interesse? Neem dan contact met me op.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverening: NNEH
Meer over esoteric healing vindt je op www.nneh.nl

Healing bij dieren
Door middel van healing en telepathische communicatie kan ik je dier helpen genezen van diverse lichamelijk en geestelijke klachten.

Integrale gezondheidszorg
Esoteric Healing is niet alleen een waardevolle therapie naast de reguliere geneeskunde, maar ook een welkome aanvulling daarop. De Esoteric Healing concentreert zich op het ont-dekken van de oorzaken van de klachten, waardoor de symptomen verminderen en waar mogelijk verdwijnen. Een samenwerking tussen de natuurgerichte gezondheidszorg en de reguliere gezondheidszorg is in mijn beleving in het belang van de patiƫnt. Daarom adviseer ik bij klachten altijd eerst de (dieren)(huis)arts te bezoeken.

Opleiding
Esoteric Healing (via NNEH, 2010-2012)
Telepathisch leren communiceren met Dieren en Natuur (Gerrie Huijts, 2011), en voor gevorderden (Gerrie Huijts, 2012)
Medical Intuition and Energy Healing (Marta Williams 2011).
Animals as Teachers and Healers/How Animals Mirror Humans (Marta Williams 2011).


Voor evenementen Sentome verwijs ik naar:
http://www.spirituele-agenda.nl/agenda/sentome

Link naar cv
LinkedIn Link naar Linkedin
facebook Link naar facebook
Download hier de algemene voorwaarden van Sentome